Nieuws

22/04/2009
De aanmeldingen voor het winnen van een fotoreportage waren overweldigend. Er zijn enorm veel mailtjes binnengekomen, vanuit alle windstreken (zelfs buiten Nederland) en met allerlei verhalen. Sommige heel emotioneel, andere grappig of vol trots. Kortom........ het was enorm moeilijk om een winnaar te kiezen. Daarom is besloten om 3 paarden te kiezen. En wie zijn de gelukkigen??? (klik op de naam voor de ingestuurde foto).

Van harte gefeliciteerd!! De winnaars ontvangen deze week een email met nadere details over de te maken afspraak.

09/04/2009
De nieuwe site is enthousiast ontvangen!! Maar het kan altijd leuker. Daarom geldt voor alle boekingen in april (ook als de reportage zelf later plaatsvindt) een korting van 20% op de pakketprijs! Boek dus snel uw fotoreportage!

Maar dat is nog niet alles! PaardenPixels heeft nu een unieke actie!
Maak kans op een gratis fotoreportage!
Wat moet je doen? Mail ons waarom jouw paard zo bijzonder is dat hij deze gratis fotoreportage verdient. Voeg bij je mail een foto toe van je paard/pony en vermeldt de locatie waar je paard staat. Zonder deze onderdelen wordt je mail helaas niet opgenomen tussen de kanshebbers.
De gratis reportage betreft een reportage volgens pakket 1. Voor de reiskosten geldt een bijdrage van 50% van de normale reiskosten.
WEES ER SNEL BIJ! AANMELDEN KAN TOT EN MET 19 APRIL 2009.

25/03/2009
Omdat bleek dat de oorspronkelijke website niet goed werkte onder verschillende browsers is er nagedacht wat hier het beste aan gedaan kon worden. Al snel bleek dat het correct werkend maken van de site de nodige tijd zal kosten en daarom is besloten de site tijdelijk offline te halen. Om u toch van dienst te kunnen zijn is deze tijdelijke website gemaakt zodat alle informatie beschikbaar blijft.